TeamWear - офіційний партнер Ужгородської футзальної ліги

TeamWear - офіційний партнер Ужгородської футзальної ліги
На початку березня підбіг до свого завершення другий сезон Ужгородської футзальної ліги, який зібрав 32 команди. Учасники змагань боролись за комплекти нагород у чотирьох лігах. УФЛ вже став відомим брендом не лише у Закарпатській області, а й за її межами.
 
Наша компанія Teamwear також долучилась до цього футзального фестивалю. Ми стали офіційними партнерами УФЛ і в рамках співпраці всім організаторам цього турніру та арбітрам були презентовані спортивні костюми та жилети Macron з логотипом УФЛ та нашого спортивного магазину. Михайло Митровський та Петро Милян також отримали червону форму арбітра Macron.
 
 
Майже третина команд грали у футбольній формі від нашого інтернет-магазину - Минай, Медея, Радванка, Верест, Худльово, Епіцентр, Вікінг, Рятівник, TeamWear, остання з яких носила назву нашого бренду і стали чемпіонами Першої ліги (Група А). Минай здобув перемогу у найсильнішій Суперлізі, Медея виборола бронзу. У Вищій лізі Вікінг став третім. У Першій лізі Групи Б Рятівник зайняв третє місце.  
 
На офіційному нагородженні, 3 березня, представнику нашої компанії було вручено подяку за тісну співпрацю з Ужгородською футзальною лігою. 
 
 

Товары, относящиеся к данной статье
Комментариев к статье: "TeamWear - офіційний партнер Ужгородської футзальної ліги" - 0 (шт.)

Написать комментарий

Ваше Имя:


Ваш комментарий: Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Введите код, указанный на картинке:




МЫ В СОЦ. СЕТЯХ
ОБРАТНЫЙ ЗВОНОК
Обратный звонок

Пожалуйста, введите контактный телефон. Наши
сотрудники свяжутся с Вами в кратчайший срок.

Например, +38 050 232 44 06