Міжнародний дитячо-юнацький турнір пам’яті Володимира Югаса

В Ужгороді пройде вже чотирнадцятий за ліком міжнародний дитячо-юнацький турнір присвячений пам’яті арбітра міжнародної категорії (лайнсмена ФІФА) Володимира Югаса. Змагатися будуть гравці категорії 2005 року народження.

Володимир Югас – знаменна постать у спортивному світі Закарпатського краю. За свої короткі 37 років він встиг стати великою людиною. У футбольному світі він був одним з головних сподвижників: гравець команд майстрів Ужгорода та Івано-Франківська, інструктор зі спорту, лідер розвитку юнацького футболу на Закарпатті, заступник директора Ужгородської ДЮСШ, голова федерації футболу Ужгорода і футбольний арбітр. Суддівство стало для нього геть рідним: заради футболу він працював не покладаючи зусиль, був одним із найперспективніших арбітрів України 90-х років.

За свій вік встиг провести багато міжнародних ігор, і його авторитет ріс на очах. Але не судилося йому більше, ніж встиг зробити. Зовсім скоро, майже за декілька тижнів Володимир Югас пішов із життя через важку хворобу. Однак він на завжди залишиться в серцях гравців і шанувальників футболу.

Основним організатором заходу виступила Федерація футболу Ужгородського району. Її голова Олександр Роман повідомив, що у змаганнях будуть вести боротьбу за нагороди 22 команди U-11 (гравці 2005 року народження) із різних міст України, а також зі Словаччини, Румунії та Польщі. Турнір триватиме три дні з 27 по 29 листопада.

ДЮСШ-15 (Київ) 3 команди
«Дубно»
«Буковина» (Чернівці)
«Полісся» (Житомир)
«Львів»
«Альпіна» (Київ)
«Champion» (Київ)
«Прем’єр-Нива» (Вінниця)
ВО ДЮСШ (Вінниця)
«Ніка» (Івано-Франківськ)
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
«Верес» (Рівне)
BRW-BІК (Володимир-Волинський)
«Зірка» (Київ)
«Татран» (Прешов, Словакія)
FAMT (Прешов, Словакія)
«Барса» (Суми)
«Фортуна» (Київ)
«Портовик» (Южний)
СДЮСШОР (Львів)
«Zemplin» (Mihalovce, Slovakia)
«Csikszereda» (Romania)